MEĐUNARODNI BOĆARSKI TURNIR ZAGREB-STENJEVEC 2018

 In Vijesti

U Zagrebu, u subotu 26. svibnja 2018. u organizaciji Boćarskog kluba „CETINA“ Zagreb održan je „Međunarodni boćarski turnir Zagreb-Stenjevec 2018“ u trojkama.

Turnir je održan pod pokroviteljstvom Gradske Skupštine Grada Zagreba.

Na Turniru su sudjelovale 3 ekipe iz inozemstva i 5 ekipa iz Hrvatske. Iz inozemstva su sudjelovale ekipe: BK “Krško”-Slovenija, BK “Brđanin 1926” Tivat-Crna Gora, BK “Dračevo” –Bosna i Hercegovina, a iz Hrvatske su nastupile ekipe BK “Sinj” iz Sinja, BK “Ponikve” , BK “Pleter”, BK “Novi Retkovec” i BK “Cetina” iz Zagreba.

Turnir je otvorio Predsjednik BK “Cetina” Zagreb gospodin Tihomir Mandac uz prigodni program Mješoviti pjevački zbor Ivana Kukuljevića Sakcinskog iz Španskog.

Turnir je protekao u fer i korektnoj igri, a pobjednik Turnira je ekipa BK “Sinj” iz Sinja.

Pehar pobjednicima Turnira uručio je gospodin Nikola Dragaš Predsjednik Sportskog saveza grada Zagreba, a medalje je uručio Predsjednik Zagrebačkog boćarskog saveza gosp. Mario Milanović Litre. Turnir je medijski popratila Hrvatska televizija direktnim javljanjem u emisiju DOBRO JUTRO HRVATSKA.

Turnir je imao i humanitarni karakter, Organizacijski odbor Turnira donio je Odluku kojom se sredstva od kotizacije uplćuju u korist Caritasa Župe Blažene Djevice Marije Žalosne u Španskom.

Predsjednik BK “Cetina” gospodin Tihomir Mandac je istaknuo: „Želja nam je i u narednim godinama u svrhu promicanja boćanja i boćarskog sporta te u svrhu druženja i promicanja sportskog duha u lokalnoj zajednici organizirati Turnir na koji bi sukladno financijskim mogućnostima pored ekipa iz Hrvatske pozivali i ekipe iz inozemstva“. Posebnu zahvalu uputio je donatorima i prijateljima kluba koji su pomogli u organizaciji Turnira, te Zagrebačkom boćarskom savezu.

BK "CETINA"

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

BK "OTKOS 10"