BŠK Špansko osovojio turnir “35 godina Ponikva”

 In Osvrti predsjednika, Vijesti

Povodom 35 godina osnutka kluba, Ponikve su organizirale savezni turnir na kojem je sudjelovalo dvanaest trojki. Trojka BŠK Španskog Mirko Bilić, Ratko Zubčić i Edo Kamberović bila je uvjerljivo najbolja, oni su u finalu pobijedili domaćina Ponikve 6 – 5 za koje su nastupili Bura, Antoneli i Bolanča. Za treće mjesto su se borili, neka trojka koja se krivo nazvala Hrvatski Dragovoljac. Za koju su igrali Martin Blaić i Mario Brkić (obojica su članovi BK Zrinjevca) i Dujo Mrkonjić nekadšnja član Hrvatskog Dragovoljca, kluba kojeg su pojedinci nažalost ugasili. Protiv ovog nepostojećeg kluba igrao je “novopečeni” trećeligaš Sesvete koje su izgubile 13-4.

Na turniru su uz Zagrebačke klubove nastupili još Mitnica iz Vukovara, OTKOS-10 iz Grubišnog Polja, Hajduk iz Prigrade i Piramatovci, mjesto iz zaleđa Vodica.

U izbijanju bulina najuspješniji je bio Željko Bolanča iz Ponikvi, a najbolji valjac je Josip Bilić iz Zaprešića. Pehare i medalje najboljima je uručio predsjednik Ponikvi Goran Batur. Sudac turnira po tradiciji je sudačka legenda Ivan Rošćić.

Mario Milanović Litre
Predsjednik Zagrebačkog boćarskog saveza

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search